سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ثمره دانش، خلوص در عمل است . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :26
بازدید دیروز :36
کل بازدید :316797
تعداد کل یاداشته ها : 352
103/2/6
2:21 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
کمیل دیده بان[440]

خبر مایه
پیوند دوستان
 
کانون مسجد فاطمیه شهید یه عاشق آسمونی پایگاه امام جعفر صادق شهیدیه دانشجو رضا صفری بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن سرباز ولایت گل باغ آشنایی کشکول چلچلی من نگارستان خیال ...تـــــــــــــــــــــــــــــا خــــــــــــــــــــــــــدا سورپرایز نگاهی نو به مشاوره سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام Mystery نزار تنها بمانم اسیرعشق چشمـــه ســـار رحمــت ||*^ــــ^*|| diafeh ||*^ــــ^ *|| کلّنا عبّاسُکِ یا زَینب بهانه ـــــــ م . ج ـــــــــ سلحشوران حس لطیف من تنهایی......!!!!!! سارا احمدی ماتاآخرایستاده ایم وبلاگ گروهیِ تَیسیر صحبت دل ودیده ارمغان تنهایی * مالک * عکس های زیبا و دیدنی از دنیای پرندگان شهیدباکری میاندوآب سرزمین رویا دل نوشته فرمانده آسمانی من RASTI از هر در سخنی پلاک صفر ✘ Heart Blaugrana اسیرعشق farajbabaii ارواحنا فداک یا زینب مشکات نور الله Royapardazi جایی برای خنده وشادی و تفریح دهکده کوچک ما سامانه افزایش بازدید عی سی رنک اسرا عاشقانه شاپرکها زنگ تفریح 【∂Đιss ℓσνє ℓ گیاهان دارویی روستای اصفهانکلاته
دانشمندان به تازگی کشف کرده‌اند که می‌توان خاطرات انسان‌ها را تغییر داد.

اخیرا دانشمندان ادعا می‌کنند که فرمولی ریاضی را به دست آورده‌اند که از طریق آن مغز فرد خاطره‌ای را به ذهن می‌سپارد یا فراموش می‌کند. دانشمندان معتقدند این فرمول توضیح می‌دهد که ما چگونه خاطرات را به یاد می‌آوریم. آنها معتقدند که  این کشف در آینده این امکان را به پزشکان می‌دهد تا حافظه انسان‌ها را پاک کنند یا اینکه خاطرات تلخ را با اتفاقات دیگری جایگزین کنند. دانشمندان سوئیسی فهمیده‌اند که خاطرات توسط عضوی در مغز به با هم ارتباط پیدا می‎کنند که نام آن «سیناپس» است. سیناپس در لغت به معنای چنگ‌ زدن و لمس کردن  است و در اصطلاح پزشکی، به محل ارتباط یک نورون با نورون دیگر سیناپس گفته می‌شود. سیناپس‌ها آنقدر انعطاف‌پذیر هستند که این اجازه را به نورون‌ها می‌دهند که سرعت و تراکم اطلاعاتشان را تغییر بدهند و این باعث تغییرات در حافظه می‌شود.

 دانشمندان توانسته‌اند یک الگوریتم پیشرفته از آن استخراج کنند که از نظر آن‌ها دقیق‌ترین پژوهش در این حوزه پیچیده مغز انسان است. گرستنر سرپرست گروه می‌گوید: «اگر ما بفهمیم که سیناپس‌ها چگونه با هم کار می‌کنند تا انسان خاطره‌ای را فراموش کند یا به یادبیاورد؛ می‌توانیم درمان روانی را بهبود ببخشیم.»

با استفاده از این الگوریتم می‌توان حافظه‌های جدیدی به مغز اضافه کرد یا حافظه‌های قدیمی را پاک کرد. در ضمن برای این کار فرد حتما باید در حالت خواب باشد؛ چرا که مغز انسان و حیوان در موقع خواب نسبت به فعالیت‌های روزانه واکنش نشان می‌دهد.

دانشمندان فرانسوی هم این تحقیقات را به صورت آزمایشی در ماه مارس روی مغز یک موشانجام داده‌اند؛ آن هم موقعی که این موش خواب بوده است. وقتی که موش بیدار شد، دقیقا به همان محلی رفت که در حافظه‌اش برنامه‌ریزی شده بود و این نشان می‌داد که حافظه او به درستی توسط دانشمندان دستکاری شده است.


94/2/30::: 1:5 ع
نظر()