استعمال دخانیات بویژه سیگار، خطر ابتلا به بیماری استوماتیت را 25 تا 30 درصد افزایش می دهد و در افراد مبتلا نیز موجب تشدید بیماری میشود.
حسام کبیری متخصص بیماریهای دهان و دندان :
استوماتیت التهاب دهان شامل مخاط دهان، لبها، زبان و کام است، که معمولاً با علائمی نظیر التهاب، قرمزی و خونریزی، درد شدید تا خفیف، زخمهای دهان، تنفسی بدبو و حتی بیاشتهایی، خستگی، تب و تحرک پذیری همراه است.
وی، با بیان اینکه برخی از عوامل عفونی، تحریک کننده، حساسیتزا، تروما و خشکی میتواند موجب بروز استوماتیت شوند، افزود: مشکلات تغذیهای نظیر کمبود ویتامین و کم خونی نیز احتمال ابتلا به استوماتیت را افزایش میدهد.
کبیری تاکید کرد: استعمال دخانیات به ویژه سیگار، خطر ابتلا به بیماری استوماتیت را 25 تا 30 درصد افزایش داده و در افراد مبتلا نیز موجب تشدید بیماری میشود.وی، یادآور شد: افراد سیگاری علاوه بر اینکه بیشتر در معرض بیماری استوماتیت هستند، علائم و عوارض این بیماری در این افراد نیز بیشتر است.
کبیری خاطر نشان کرد: هر چقدر میزان مصرف سیگار افزایش یابد، به همان اندازه خطر ابتلا به استوماتیت، تشدید بیماری و طولانیتر شدن عارضه بیشتر شده و کیفیت زندگی نیز کاهش قابل ملاحظهای خواهد یافت.