بازی ضد ایرانی «یگان ببر» در مورد رویارویی ایران با نیروهای مشترک عربی و شکست نیروی قدس در یک ماجرای نظامی و اطلاعاتی، توسط شرکت امریکایی kumagames عرضه شده است. بازی که سایتهای سعودی کاربران خود را به بازی آن تشویق میکنند. قطعا تولید این بازی ضد ایرانی با حمایت عربستان و دلارهای نفتیسعودیها انجام شده است.
به گزارش«جوان»، بازیهای آنلاین به دلایل مختلفی از جمله امکان ایجاد بازی شبکهای و چند نفره، جذابیتهای فراوانی دارند. این بازیها با افزایش دسترسی و بالا رفتن سرعت ارتباط توسعه خوبی پیدا کردهاند. یکی از مهمترین انواع بازیهای آنلاین را بازیهای اکشن و استراتژیک تشکیل میدهند.
شرکت امریکایی و بازیهای ضد ایرانی
شرکت امریکایی kumagames که دفتر مرکزی آن در شهر نیویورک قرار دارد در زمینه تولید بازیهای ویدئویی و کامپیوتری فعالیت دارد که بخشی از آن را بازیهای آنلاین تشکیل میدهد. بازیهای این شرکت کامپیوتری اکثراً اکشن جنگی بوده و تلاش دارد تا بازیهایی تولید کند که با موضوعات روز بینالمللی قرابت داشته باشد یعنی همان سیاستی که هالیوود در سینما دنبال میکند.
در این رویکرد تلاش میشود اهداف سیاسی دولت امریکا مانند ایجاد زمینه برای جنگ و اشغال ابتدا در قامت یک فیلم یا سریال و حالا در قالب بازیهای کامپیوتری عرضه شود. گرچه هیچ گاه کیفیت بازیهای شرکت کوما در حد سری بازیهای Battlefield نیست که در نسخه سوم آن حمله به ایران شبیهسازی شده بود اما این شرکت تلاش کرده تعداد بازیهای ضد ایرانی خود را هر روز بیشتر کند. «آزادی گروگانها در ایران» و «حمله به ایران» دو نمونه دیگر از بازیهای ضد ایرانی کوما هستند.
همکاری با سیا و جاسوسی از ایران
البته شرکت کوما نام آشنایی در زمینه مسائل امنیتی به شمار میرود. همکاری این شرکت با سازمان سیا زمانی فاش شد که یکی از اعضای ایرانی آن به نام «امیر میرزایی حکمتی» در ایران دستگیر شد. وی در اعترافات خود به همکاری با سیا اذعان داشت و هم اکنون نیز به رغم درخواست امریکا برای استرداد وی، دوران محکومیت 10 ساله خود را در زندان میگذراند.
ترور نافرجام پادشاه عربستان حین بازی فوتبال!
بازی «وحده النمر» (یگان ببر) یکی از جدیدترین محصولات این شرکت کوما است. این بازی کاملاً عربی 20 قسمت دارد. مجله مهر درباره این بازی مینویسد: در این بازی حین برگزاری مسابقه فوتبال بین دو تیم عراق و عربستان، گروهی قصد دارند پادشاه عربستان را ترور کنند. اما با اطلاع و اقدام بهموقع ببرها این طرح ناکام مانده و پادشاه عربستان از ترور جان سالم به درمیبرد. او پس از این اتفاق به یکی از حامیان مالی گروه ببرها تبدیلشده و در نبرد با تروریستها از آنها حمایت میکند!
در اقدام بعدی از سپاه قدس ایران درخواست میشود تا با ایجاد جنگی صوری و ساختگی میان بحرین و ایران، پای گروه ببرها را به منطقه بازکرده و در آنجا آنها را نابود کنند!
به دستور سردار فربد (از فرماندهان رده بالای سپاه قدس) و با هماهنگی پادشاه بحرین، طی یکسری عملیات از پیش تعیینشده، جنگندههای بحرینی به جنگندههای ایرانی حمله کرده و بدین ترتیب آتش جنگ در منطقه افروخته میشود. طبق پیشبینیها، گروه ببر برای بررسی بحران به منطقه اعزام میشوند تا اوضاع مشکوک پیشآمده را بررسی کنند. زیرا طبق ادعای فرمانده آنها، نیروی قدس سپاه پاسداران ایران تنها مسئولیت ایجاد آشوب در مناطق و کشورهای خارج از ایران را عهدهدار است و تحریک ایران برای ورود به یک جنگ آنهم از طرف سپاه قدس موضوعی بسیار عجیب و مشکوک به نظر میرسد. گروه ببر برای پیگیری موضوع با یکی از مسئولان ایرانی تماس گرفته و او از شکاف درونی نظام با آنها سخن میگوید و رفتار سپاه قدس را خارج از کنترل نظام معرفی میکند.
در همین زمان که گروه ببر رایزنی با مقامات ایرانی را آغاز کرده، ناو جماران خود را برای حمله به اهدافی در بحرین آماده میکند، اما در آخرین لحظه، این فتنه با درایت روحانیت کشف و آتش جنگ فروکش میکند. سردار فربد و همدستانش در سپاه قدس دستگیر میشوند (عدهای از آنها پیش از دستگیری اقدام به خودکشی میکنند) و بدین ترتیب عملیات تروریستها بازهم با شکست مواجه میشود!
عربستان به دنبال انتقام مجازی
این بازی در شرایطی که عربستان سعودی به یمن تجاوز کرده است، در سایتهای مرتبط با دولت سعودی تبلیغ میشود. پروپاگاندایی که سعودیها با ایجاد آن در پی وارونه جلوه دادن حقایقی هستند که در سطح بینالمللی در جریان است. مخصوصاً اینکه کمکهای مستشاری ایران در جنگ میان دولتهای عراق و سوریه با تروریستهای داعش و القاعده باعث شده تروریستهای مورد حمایت سعودیها شکستهای سنگینی را متقبل شوند و حالا در فضای مجازی امریکاییها این امکان را برای سعودیها فراهم کردهاند تا انتقامی خیالی از این شکستها بگیرند.