سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از دشمنی که در سینه ها مخفیانه رخنه می کند و در گوشها آهسته می دمد، بپرهیزید [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :25
بازدید دیروز :107
کل بازدید :317242
تعداد کل یاداشته ها : 352
103/2/14
12:10 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
کمیل دیده بان[440]

خبر مایه
پیوند دوستان
 
کانون مسجد فاطمیه شهید یه عاشق آسمونی پایگاه امام جعفر صادق شهیدیه دانشجو رضا صفری بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن سرباز ولایت گل باغ آشنایی کشکول چلچلی من نگارستان خیال ...تـــــــــــــــــــــــــــــا خــــــــــــــــــــــــــدا سورپرایز نگاهی نو به مشاوره سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام Mystery نزار تنها بمانم اسیرعشق چشمـــه ســـار رحمــت ||*^ــــ^*|| diafeh ||*^ــــ^ *|| کلّنا عبّاسُکِ یا زَینب بهانه ـــــــ م . ج ـــــــــ سلحشوران حس لطیف من تنهایی......!!!!!! سارا احمدی ماتاآخرایستاده ایم وبلاگ گروهیِ تَیسیر صحبت دل ودیده ارمغان تنهایی * مالک * عکس های زیبا و دیدنی از دنیای پرندگان شهیدباکری میاندوآب سرزمین رویا دل نوشته فرمانده آسمانی من RASTI از هر در سخنی پلاک صفر ✘ Heart Blaugrana اسیرعشق farajbabaii ارواحنا فداک یا زینب مشکات نور الله Royapardazi جایی برای خنده وشادی و تفریح دهکده کوچک ما سامانه افزایش بازدید عی سی رنک اسرا عاشقانه شاپرکها زنگ تفریح 【∂Đιss ℓσνє ℓ گیاهان دارویی روستای اصفهانکلاته

بخشی ازپرسش ها وپاسخ های آیت الله العظمی مظاهری درخصوص حضرت صدیقه طاهره که درکتاب «اندیشه های ناب» به چاپ رسیده را در ادامه بخوانید.

*- چرا به حضرت زهرا (س)بضعة‌النّبی‌ (پارة تن رسول الله (ص) می‌گویند؟

این مطلب، اخذ شده از روایاتی است که از نبّی مکّرم  نقل شده است. و حکایت از شدّت تعلّق آن حضرت به وجود مقدّس حضرت زهرا (س)دارد، زیرا نسل مبارک پیامبر اکرم ، یعنی وجود مبارک ائمّة اطهار( از ناحیة مقدّسة حضرت زهرا(س) است.

*- معنای حقیقی کلام نبیّ اکرم  که خطاب به حضرت زهرا(س) می‌فرمودند: «فِداها اَبوها» چیست؟ آیا صرفاً یک بیان عاطفی است یا حقیقتی بالاتر از آن؟

  این‌گونه عبارت‌ها ـ که در زیارات مختلف نیز نسبت به حضرات معصومین(، به طور مکرّر آمده است، مانند «بِأَبِی أَنْتَ وَ أُمِّی‏»، یا «بِأَبِی أَنْتُمْ وَ أُمِّی وَ نَفْسِی وَ أَهْلِی وَ مَالِی وَ أُسْرَتِی» که در زیارت عاشورا و زیارت جامعة کبیره وارد شده است ـ کنایه از شدّت محبّتی است که معلول شناخت حقیقت و درک شأن و شخصیّت آن حضرات بوده است و کنایه از این‌که اگر همه چیز فدای آن حقایق قدسی و آن عظمت‌های معنوی و آن شخصیّت‌های الهی گردد، به‌جا و شایسته است؛ بنابر این تعبیر «فِداهَا أبوها» که پیامبر اکرم  خطاب به حضرت زهرا(س) می‌فرمودند و نیز تعبیرهای مشابه به آن، که به صورت مکرّر بیان فرموده‌اند، معلول شناخت ایشان از مقام رفیع و قدسی حضرت فاطمة زهرا(س) است.

* سخن نبیِّ اکرم  که‌ می‌فرمایند: «وقتی مشتاق بوی بهشت می‌شوم، فاطمه را می‌بویم» به چه معنایی است؟

  اگر چه همة‌ اهل بیت( رایحة طیّبة سبحانی دارند و منوّر به نور مقدّس الهی هستند، لکن حضرت زهرا&، مظهر لطافت تامّ‌ و نور اتمّ الهی هستند. و چنان‌که پیش از این نیز گفتیم، منشأ و سرچشمة وجودی آن حضرت، بنـا بر روایات اهل ‌بیـت(، از بـهشت خـداوند تعالی بوده است. و آن حضرت، یک موجود قدسی و ملکوتی بوده‌اند که به شکل انسان در این عالم، ظاهر و بارز شده‌ است .

*-‌ در جریان مهاجرت پیامبر(ص) به مدینه، حضرت‌ زهرا(س) چگونه مهاجرت کردند و همراه با چه کسانی به مدینه رفتند؟

عدّه‌ای و از جمله حضرت زهرا(س)، به سرپرستی امیرالمؤمنین  مهاجرت کردند.

*- فدک چه بوده است و حضرت زهرا(س) چگونه مالک آن شده بودند؟

فدک منطقه‌ای واگذار شده از سوی خداوند متعال به حضرت رسول  بوده است که در قرآن و روایات به این‌گونه موارد «فیء» گفته شده و در تحت مالکیّت نبّی مکرّم  بوده است و آن حضرت به امر خداوند سبحان، آن را به حضرت زهرا(س)واگذار فرموده‌اند و چنانکه از روایات استفاده 
می‌شود، این واگذاری به‌خاطر حقّی بوده است که حضرت خدیجه(س) به اسلام عزیز داشته‌اند.

*- تظلّم خواهی اهل بیت(ع) در مورد فدک به خاطر چه بود؟ آیا  دفاع از مال شخصی بوده یا دفاع از مال امّت؟

اوّلاً دفاع از مال واجب است؛ به ویژه آن‌که قصد تقویت اسلام را با آن مال داشته باشند .لکن آن‌چه را باید توجّه داشت، نکتة دوّم است و آن این‌که غصب فدک، به‌عنوان این‌که بیت‌المال‌ است و یا به‌‌بهانة این‌‌که پیامبر  از خود ارث، باقی نمی‌گذارد، یک بدعت تاریخی و یک ظلم بزرگ بود که ایستادگی در مقابل بدعت و ظلم از واجبات بزرگ در اسلام است و اهل‌بیت( در مقابل این بدعت و ظلم ایستادگی فرمودند.

*-‌ علّت دشمنی برخی از زنان پیامبر  با حضرت زهرا(س) و امیرالمومنین چه بوده است؟

 این‌گونه دشمنی‌ها از صفات رذیله، به‌ویژه رذیلت بزرگ حسد سرچشمه می‌گیرد.